FAQ's

Què he de fer per participar en el Concurs?

El primer que has de fer és clicar amb el ratolí sobre la paraula "Participa!" que apareix al menú del web. A partir d'aquí, has d'emplenar les dades del petit formulari i començar la teva aventura!


He de crear el meu dibuix d'una vegada o puc començar-lo ara i enllestir-lo en un altre moment?

El pots començar quan vulguis i desar-lo sense "finalitzar" per tornar a accedir-hi un altre dia o tantes vegades com vulguis i continuar decorant la teva composició. Només has de tenir en compte que l'has d'enllestir al 100% abans de la data de finalització del concurs, que pots consultar a les bases.


Com pot autoritzar la meva participació la mama o el papa?

És molt senzill:

  • Si en el registre has indicat l'adreça electrònica d'algun dels teus pares, rebran un correu electrònic al qual els n'informem i només hi han de fer clic per accedir a la seva àrea d'autorització.
  • Si no rebessin aquest correu, sabran com poden autoritzar la teva participació accedint-hi des d'aquí: http://www.aqualiaiods6.cat/autoritzacio

Quan finalitza el termini per participar en el concurs?

Pots consultar les dates de finalització del concurs a l'apartat "Durada del Concurs" que es detalla a les bases: http://www.aqualiaiods6.cat/bases


Quan es comunicaran els guanyadors?

A partir del 5 de juny del 2023, a través del mateix web i a les oficines d'atenció al client d'Aqualia. En funció del nombre de participants i del temps que comporti la revisió i valoració dels dibuixos per part del jurat, la data de publicació dels guanyadors pot variar més o menys, però la previsió és que sigui al llarg del mes de setembre.


Com es posa Aqualia en contacte amb els guanyadors?

Una vegada que Aqualia comunica els guanyadors, des de l'empresa es coordina, a través de delegacions i zones territorials, la gestió de trucades personals a cadascun dels guanyadors per part d'un responsable d'Aqualia, per la qual cosa el procés pot portar un temps ja que, al seu torn, es coordinen lliuraments de premis amb ajuntaments, centres escolars, etc.